Výroba jemného pečiva

Dílčí kvalifikace: 29-002-H

Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci.

Profil absolventa: Absolvent kurzu dovedepřijímat a uchovávat suroviny, polotovary a přísady a připravovat je pro výrobu jemného pečiva. Volí správné technologické postupy a postupuje podle nich při výrobě těsta a hmot. Připravená těsta správně dávkuje, plní a tvaruje, následně je peče nebo smaží. Absolvent připravuje náplně a polevy a dohotovuje jemné pečivo. Součástí jeho profilu je také dovednost prodeje, vedení evidence, obsluha strojů a zařízení a posuzování jakosti. Nezbytnou podmínkou získání osvědčení je znalost a dodržování bezpečnostních předpisů a hygieny v provozu.

Počet účastníků: 5 - 10

Délka kurzu: 100 h prezenční formou – 10 výukových modulů po 10 hodinách

Lektoři: odborní učitelé odborného výcviku

Náplň kurzu: výukový modul 10 hodin

-          Teoretická příprava 2 hodiny

-          Praktická příprava 8 hodin

Vstupní požadavky:

-          Minimálně základní vzdělání

-          Platný zdravotní průkaz pro práci v potravinářství

-          Předepsaný pracovní oděv

Finanční podmínky:

-          Při 10 účastnících cca 5.000,- Kč

Kurzovné obsahuje:

-          Provozní náklady, pracovní náklady

-          Náklady na suroviny účastníci kurzu hradí samostatně v každém modulu

Ukončení kurzu:

-          Zkouška ve formě návrhu a zhotovení závěrečné práce v rozsahu 8 hodin

Výstup kurzu:

-          Osvědčení o absolvování kurzu

Kontakt: sekretariat @ sos-znojmo.cz

 

Podrobnosti
   

Kontakt: Dvořákova 19 - tel.: 515 225 280, 515 248 538   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

   
Copyright © 2017 SOŠ a SOU Znojmo. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.
Vytvořil Portal 70 - tvorba webových stránek Znojmo
DnesDnes582
VčeraVčera892
Tento týdenTento týden582
Tento měsícTento měsíc15201
CELKEMCELKEM158374