Zvolte si své povolání

Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova, příspěvková organizace pořádá ve spolupráci s Úřadem práce Znojmo a za podpory Jihomoravského kraje dne 2. listopadu 2018 v době od 8:00 do 16:00 hod. v prostorách školy prezentaci středních škol.

Prezentace se zúčastní 39 středních škol z krajů Jihomoravského, Jihočeského, z kraje Vysočina a z Rakouska. Součástí prezentace jsou ukázky činností jednotlivých studijních oborů.

V letošním roce se poprvé zúčastní také firmy a Hospodářská komora.

Přijďte navštívit prezentační expozice Střední odborné školy Znojmo, Dvořákova. Ve vestibulu v 1. patře shlédnete ukázky dovedností žáků našich oborů, v tělocvičně školy si zasoutěžíte a vyzkoušíte si své předpoklady k jednotlivým povoláním. Ve 3. patře v učebně č. 446 si prohlédnete mini farmu. V přízemí si můžete zakoupit výpěstky našich zahradníků, výrobky cukrářů a pekařů a občerstvit se ve stánku studentské firmy.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ing. Josef Brouček
ředitel školy

Podrobnosti

Copyright © 2018 SOŠ a SOU Znojmo. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.
Vytvořil Portal 70 - tvorba webových stránek Znojmo
DnesDnes494