Vánoční den otevřených dveří na Dvořákové

Vánoční perníčkyZveme všechny zájemce o studium, žáky základních i mateřských škol a jejich rodiče k návštěvě školy dne 13. 12. 2018 od 9:00 do 16:00 v rámci dne otevřených dveří a tradiční vánoční výstavy.

Ve škole provoněné jehličím a vánočním cukrovím si budete moci prohlédnout práci našich žáků všech oborů, načerpat inspiraci pro výrobu vánočních dekorací, předvedeme vám vánoční balení dárků, pletení vánočky, výrobu drobných vánočních dárků, práci na soustruhu, vyzkoušíte si jízdu na trenažeru pro autoškolu, svoji šikovnost na trenažeru pro svařování a možná vás zláká vyzkoušet si ruční dojení na modelu krávy ve skutečné velikosti.

Za zhlédnutí stojí minifarma s modely kompletní zemědělské techniky, se kterou pracují naši zemědělci. Pro žáky z mateřských škol jsou připravené pracovní dílny a omalovánky, malí i velcí budou jistě obdivovat výstavu vánočních perníčků a výrobků z aspiku.

K předvánoční pohodě přispěje koledami školní pěvecký sbor.

Žáci ze základních škol se budou moci seznámit s náplní vybraného studijního oboru, promluvit si se žáky, učiteli i mistry odborného výcviku. Je to výborná příležitost, jak si potvrdit správnou volbu svého budoucího povolání.

Těšíme se na vás - žáci a učitelé Střední odborné školy Znojmo, Dvořákova, p.o.

PaedDr. Helena Klepetková

Podrobnosti

Copyright © 2018 SOŠ a SOU Znojmo. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.
Vytvořil Portal 70 - tvorba webových stránek Znojmo
DnesDnes111