Kuchaři vaří „Ameriku“

Dnes naši mladí kuchaři chtěli vědět, jak se vymýšlí a skládá nový pokrm. Tak jsem jim předvedl, jak vytvořit pokrm z již z nakoupených surovin, ktere měly být určeny původně k jinému vaření – původní plán byl – česká kuchyně a dušení. Ale zkusili jsme si dát vyšší cíl – americkou kuchyni a minutkovou verzi.

Dobrý kuchař ví, že vaření je vlastně alchymie s láskou 🙂 …

Stručný popis:

Pečené brambory, cibule, česnek, olivový olej, rozmarýn, gril koření.

Restované kuřecí a vepřové maso na nudličky s gril kořením, olivový olej, česnek, solamyl.

Smažená červená cibule obalená v hladké mouce a sladké paprice.

Červená cibule s citronem, se solí a třtinovým cukrem.

Tzatziki ze salétové okurky,  česnek, zakysaná smetana, sůl, pepř, dresink – majonéza, sladký kečup, česnek, worcester, hořčice, sůl, pepř a cibulka.

Dobrou chuť!

Michal Koch, učitel OV