Ze života školy

Součástí Veletrhu vzdělávání v Dukle jsme byli i my

Naši kuchaři-číšníci předvedli, co umí!

Na tuto akci připravili dokonalý raut – ukázka moderní gastronomie, precizní práce, skvělé organizace a jedinečné atmosféry.
My jen smekáme – prostě jedno velké WOW před našimi žáky i učiteli odborného výcviku!

VÍCE »

Chuť – základní smysl kuchařů

Žáci 3. ročníku oboru Kuchař–číšník znovu dokázali, že se nebojí zkoušet nové chutě ani výzvy. Po nedávné ochutnávce žabích stehýnek, které s velkým úspěchem připravil žák Matyáš Karl, se třída pustila do dalšího kulinářského dobrodružství – tentokrát ve znamení italské kuchyně. Na talířích se objevily typické italské suroviny – olivy, sušená rajčata v olivovém oleji, kapary a samozřejmě italské pesto …

VÍCE »

Mezinárodní den kuchařů

„Oslava všech, kdo vládnou vařečkou“
Mezinárodní den kuchařů připadá každoročně na 20. října. Tento den je věnovaný všem, kteří rádi vaří, od profesionálních kuchařů přes amatérské nadšence, maminky, tatínky a všechny, kteří vaří s láskou. Mezinárodní den kuchařů vznikl v Africe v roce 2005. Má oslavovat nejenom kuchaře, ale má za cíl také poukázat na problematiku hladovění ve světě …

VÍCE »

Součástí Veletrhu vzdělávání v Dukle jsme byli i my

Naši kuchaři-číšníci předvedli, co umí!

Na tuto akci připravili dokonalý raut – ukázka moderní gastronomie, precizní práce, skvělé organizace a jedinečné atmosféry.
My jen smekáme – prostě jedno velké WOW před našimi žáky i učiteli odborného výcviku!

VÍCE »

Chuť – základní smysl kuchařů

Žáci 3. ročníku oboru Kuchař–číšník znovu dokázali, že se nebojí zkoušet nové chutě ani výzvy. Po nedávné ochutnávce žabích stehýnek, které s velkým úspěchem připravil žák Matyáš Karl, se třída pustila do dalšího kulinářského dobrodružství – tentokrát ve znamení italské kuchyně. Na talířích se objevily typické italské suroviny – olivy, sušená rajčata v olivovém oleji, kapary a samozřejmě italské pesto …

VÍCE »

Mezinárodní den kuchařů

„Oslava všech, kdo vládnou vařečkou“
Mezinárodní den kuchařů připadá každoročně na 20. října. Tento den je věnovaný všem, kteří rádi vaří, od profesionálních kuchařů přes amatérské nadšence, maminky, tatínky a všechny, kteří vaří s láskou. Mezinárodní den kuchařů vznikl v Africe v roce 2005. Má oslavovat nejenom kuchaře, ale má za cíl také poukázat na problematiku hladovění ve světě …

VÍCE »