Pojďte vařit s námi!

Žáci oboru Kuchař – číšník připravují zvěřinu na mnoho způsobů. Od předběžné úpravy až po tepelné úpravy. Proto jsem se rozhodli, že Vám poskytneme pár nových vyzkoušených receptů našich žáků. Můžete se tedy hned pustit do vaření s námi!

Prsíčka z divoké kachny s čokoládovou omáčkou na portském víně s bramborovými noky

Bažantí prsa na smržové smetaně

Zaječí stehna s hroznovým vínem a hrozinkami

Bažantí prsíčka se salátem

Naší žáci připravují masové rolády na mnoho způsobů. Samožejmě klasické, podle kuchařských norem, ale též učíme žáky, aby si sami vymysleli vlastní recepty a touto formou rozvíjeli gastronomii.

Příprava masové rolády z vepřové kotlety a kostí

Fotodokumentace přípravy

Přejeme vám dobrou chuť!

Michal Koch, učitel odborného výcviku a žáci oboru Kuchař-číšník