Vánoční turnaj ve futsale

Vánoční školní turnaj ve futsale byl slavnostně zahájen dne 22. 12. 2022 v 8.00 v tělocvičně SOŠ Znojmo, Dvořákova. Celkem se do turnaje přihlásilo 9 družstev. Tyto byly rozhodčími rozlosovány do 3 skupin a mohlo se začít hrát. Hrálo se systémem, kdy každý jak se umístil ve skupině, tak postoupil do skupiny o celkové pořadí.

V první skupině na sebe zrovna narazili favorité turnaje tým 1. NA, NB a tým 1. OA. Ve vyrovnaném utkání remízovali a o umístění ve skupině rozhodovalo celkové skóre, které ke smůle týmu 1. NA, NB dopadlo lépe pro tým 1. OA. Ve druhé skupině byl zase velmi napínavý zápas 3. OR proti 1. A, který skončil nerozhodně 1:1. Rovněž zde rozhodovalo o pořadí celkové skóre. Ve třetí skupině již byla utkání jednoznačná.

Z utkání o celkové pořadí na turnaji, bylo asi nejdramatičtější utkání 1. OA proti 1. OB. Góly padaly na obou stranách střídavě. Nakonec se podařilo zvítězit týmu 1. OA za stavu 3:2.

Chtěl bych moc poděkovat všem žákům školy, kteří pomáhali na turnaji s organizací.  Také bych chtěl zvlášť poděkovat Vendule Sváčkové, která rozhodovala utkání.

Mgr. Aladár Dančo

Celkové pořadí na turnaji:

1. místo      1. OA

2. místo      2. A

3. místo      1. OB

4. místo      1. NA, NB

5. místo      2. OZ

6. místo      3. OR

7. místo      1. A

8. místo      3. OZ

9. místo      1. PRZ