Zkoušky svařování
V těchto dnech probíhají na odloučeném pracovišti Hakenova závěrečné zkoušky základních kurzů svařování.
Roman Vaškových, učitel OV
V těchto dnech probíhají na odloučeném pracovišti Hakenova závěrečné zkoušky základních kurzů svařování.
Roman Vaškových, učitel OV
Správný kuchař zvládne všechny přípravy pokrmů – vaření, dušení, pečení i třeba grilování na zahradní párty 🙂
Dne 23. 11. 2022 navštívili žáci oboru Zahradnické práce adventní dílny a vánoční jarmark pořádaný ZŠ, MŠ a PrŠ Znojmo.
Žáci si prohlédli si vánoční výzdobu školy a vánoční jarmark na pracovišti Jezuitská 1, se zaujetím si vytvořili drobné dárečky a přáníčka.
Dne 18. 11. 2022 probíhala výuka 1. ročníku oboru Kuchař – číšník v americkém stylu pečení domácích baget a ukázka technologické úpravy sous-vide, následně pečení vepřového masa na pomerančích a zvolení správných surovin, doladění pokrmu zeleninovým salátem, pikantními hranolkami, cibulovými kroužky a cibulovou marmeládou. Celý pokrm jsme zjemnili česnekovým dipem.
V těchto dnech probíhají na odloučeném pracovišti Hakenova závěrečné zkoušky základních kurzů svařování.
Roman Vaškových, učitel OV
Správný kuchař zvládne všechny přípravy pokrmů – vaření, dušení, pečení i třeba grilování na zahradní párty 🙂
Dne 23. 11. 2022 navštívili žáci oboru Zahradnické práce adventní dílny a vánoční jarmark pořádaný ZŠ, MŠ a PrŠ Znojmo.
Žáci si prohlédli si vánoční výzdobu školy a vánoční jarmark na pracovišti Jezuitská 1, se zaujetím si vytvořili drobné dárečky a přáníčka.
Dne 18. 11. 2022 probíhala výuka 1. ročníku oboru Kuchař – číšník v americkém stylu pečení domácích baget a ukázka technologické úpravy sous-vide, následně pečení vepřového masa na pomerančích a zvolení správných surovin, doladění pokrmu zeleninovým salátem, pikantními hranolkami, cibulovými kroužky a cibulovou marmeládou. Celý pokrm jsme zjemnili česnekovým dipem.