Dny otevřených dveří na naší škole
Uchazeči o studium se mohou přijít podívat k nám do školy :
4. 11. 2022 – Prezentace středních škol
15. 12. 2022 – Den otevřených dveří
12. 1. 2023 – Den otevřených dveří
Uchazeči o studium se mohou přijít podívat k nám do školy :
4. 11. 2022 – Prezentace středních škol
15. 12. 2022 – Den otevřených dveří
12. 1. 2023 – Den otevřených dveří
Ředitel školy Ing. Libor Pelaj stanovil na 4. 11. 2022 ředitelské volno z důvodu konání Prezentace středních škol v naší škole.
PaedDr. Helena Klepetková, zástupkyně ředitele
Žáci se učí svařování plamenem
Video – výuka svařování
Foto uvnitř
Leoš Cejpek, Roman Vaškových, učitelé OV
Žáci v odborném výcviku vyrábějí podkovičky – pro štěstí – pro soutěžící a návštěvníky Prezentace středních škol.
Leoš Cejpek, učitel OV
V podzimním období vrcholí myslivecká sezóna. Období honů, natláček a loveckých akcí. V každém jídelním lístku mnoha restaurací se nabízí zvěřina na mnoho připravovaných způsobů, a proto ani naše škola a obory Řezník-uzenář a Kuchař-číšník nezahálíme a naši žáci se učí kompletní přípravě zvěřiny – stažení divočáka z deky a poté rozbourání a vykostění.
Uchazeči o studium se mohou přijít podívat k nám do školy :
4. 11. 2022 – Prezentace středních škol
15. 12. 2022 – Den otevřených dveří
12. 1. 2023 – Den otevřených dveří
Ředitel školy Ing. Libor Pelaj stanovil na 4. 11. 2022 ředitelské volno z důvodu konání Prezentace středních škol v naší škole.
PaedDr. Helena Klepetková, zástupkyně ředitele
Žáci se učí svařování plamenem
Video – výuka svařování
Foto uvnitř
Leoš Cejpek, Roman Vaškových, učitelé OV
Žáci v odborném výcviku vyrábějí podkovičky – pro štěstí – pro soutěžící a návštěvníky Prezentace středních škol.
Leoš Cejpek, učitel OV
V podzimním období vrcholí myslivecká sezóna. Období honů, natláček a loveckých akcí. V každém jídelním lístku mnoha restaurací se nabízí zvěřina na mnoho připravovaných způsobů, a proto ani naše škola a obory Řezník-uzenář a Kuchař-číšník nezahálíme a naši žáci se učí kompletní přípravě zvěřiny – stažení divočáka z deky a poté rozbourání a vykostění.