
Obhajoby závěrečných odborných prací žáků oboru Pekař
Dne 19. 1. 2023 proběhly obhajoby závěrečných odborných prací oboru Pekař.
Žáci oboru Pekař se prezentovali tématy: ….
Dne 19. 1. 2023 proběhly obhajoby závěrečných odborných prací oboru Pekař.
Žáci oboru Pekař se prezentovali tématy: ….
Dne 19. ledna 2023 proběhly obhajoby podnikatelských záměrů žáků učebního oboru Prodavač.
Žáci své práce dostali zadány v měsíci říjnu a průběžně je zpracovávali. Tématem byl Podnikatelský záměr na zřízení prodejny určitého zaměření. Chodili na konzultace k vedoucím prací, kde dostávali připomínky a rady, aby zpracovávaný záměr splňoval cíl práce …
19. 1. 2023 proběhly obhajoby odborných prací žáků třetího ročníku oboru Kuchař-číšník.
Úkol zněl pro všechny žáky stejně – vypracovat práci, ve které sestaví 6ti-chodové menu hodící se k příležitosti, kterou si vybrali. Volili složení pokrmů ze surovin, které jsou vhodné pro období přípravy menu a jídla párovali s nápoji v souladu s gastronomickými pravidly. V práci popsali charakteristiku pokrmů a založení tabule. Také museli vypočítat kalkulaci vybraného pokrmu …
Naši žáci oboru Kuchař-číšník připravují opravdu krásné věci. Kdo by nechtěl mít na své oslavě takovou jedlou krásu!
Michal Koch, učitel odborného výcviku
Žáci oboru Kuchař-číšník a Řezník-uzenář spojili své síly a společně se podíleli na výrobě česnekových a paprikových klobás s chili. Žáci byli spokojení, že se naučili zase něco nového.
Michal Koch, učitel odborného výcviku
Dne 19. 1. 2023 proběhly obhajoby závěrečných odborných prací oboru Pekař.
Žáci oboru Pekař se prezentovali tématy: ….
Dne 19. ledna 2023 proběhly obhajoby podnikatelských záměrů žáků učebního oboru Prodavač.
Žáci své práce dostali zadány v měsíci říjnu a průběžně je zpracovávali. Tématem byl Podnikatelský záměr na zřízení prodejny určitého zaměření. Chodili na konzultace k vedoucím prací, kde dostávali připomínky a rady, aby zpracovávaný záměr splňoval cíl práce …
19. 1. 2023 proběhly obhajoby odborných prací žáků třetího ročníku oboru Kuchař-číšník.
Úkol zněl pro všechny žáky stejně – vypracovat práci, ve které sestaví 6ti-chodové menu hodící se k příležitosti, kterou si vybrali. Volili složení pokrmů ze surovin, které jsou vhodné pro období přípravy menu a jídla párovali s nápoji v souladu s gastronomickými pravidly. V práci popsali charakteristiku pokrmů a založení tabule. Také museli vypočítat kalkulaci vybraného pokrmu …
Naši žáci oboru Kuchař-číšník připravují opravdu krásné věci. Kdo by nechtěl mít na své oslavě takovou jedlou krásu!
Michal Koch, učitel odborného výcviku
Žáci oboru Kuchař-číšník a Řezník-uzenář spojili své síly a společně se podíleli na výrobě česnekových a paprikových klobás s chili. Žáci byli spokojení, že se naučili zase něco nového.
Michal Koch, učitel odborného výcviku